Yoga

Yoga skaber indre ro, mere energi og bedre fokus – en stærk krop i balance klædt på til at være en bedre udgave af sig selv. Både på arbejde, i sportsklubben og privat.

Skab balance & styrke i kroppen

Yoga virker på en gang afstressende og vitaliserende. Den styrker, smidiggør og er dybt regenererende.

Med regelmæssig yoga kan du forebygge og afhjælpe skavanker som dårlig ryg, spændingshovedpine, fordøjelses- og søvnproblemer. Du skaber stabilitet og muskulær balance mellem kroppens sider. Du får større energi og bedre modstandskraft. Mentalt vil du opleve at få bedre kendskab til dig selv og dine ressourcer, og du vil opleve dybere indre ro.

Yoga for alle

Yoga er for dig – for det kan dyrkes af alle uanset alder, køn, størrelse og tidligere yoga-erfaringer. Det er ikke nødvendigt at være særligt stærk eller smidig. Det vigtigste er, at du har lyst til at arbejde med dig selv og din krop, at du tør respondere ærligt på det din krop, tanker og følelser fortæller dig. I yoga behandler vi kroppen med værdighed og respekt, for den er det primære værktøj i dit arbejde og din vækst.

 

Min undervisningsform bærer præg af ro og fordybelse og på samme tid masser af energi.  Jeg vil gerne give dig et pusterum i hverdagen og mulighed for at lade yogaen bringe dig ned i kroppen. Derned, hvor du styrker og smidiggør den, samt løsner op for spændinger, så energien kan flyde frit. Det efterlader både krop og sind renset.

 

Forståelsen for, hvad yoga kan, kommer først for alvor, når du selv mærker og erfarer yoga.

FIRMAYOGA

Invester i dine medarbejdere - de er din vigtigste ressource. Yoga kan give jer en arbejdsplads fyldt med energi, glæde og mindre sygefravær.

SPORTSKLUBBER

Bliv en bedre sportsudøver og skab et stærkere sammenhold i klubben. Yoga er et oplagt tilbud for at tiltrække medlemmer i jeres klub.

EVENTS

Skal du bruge et anderledes indslag til dit event – på en personaledag, et kursus, en polterabend? Yoga er et givende arrangement, som giver noget at snakke om.