Firmayoga

Skab trivsel for dine medarbejdere

Vil du give dine medarbejdere en afstressende pause fra deres arbejdsliv i din virksomhed? Vil du opleve mere glæde, trivsel og energi hos dine medarbejdere?

Hvis det er målene, så er yoga i din virksomhed en rigtig god begyndelse – det giver:

  • Større nærvær i hverdagen
  • Mere energi, klarhed og overskud til at være kreativ
  • Mental styrke
  • Konkrete redskaber til at finde ro og balance i en travl hverdag
  • At skabe trivsel, forebygge stress og nedsætte sygefravær

Med 30 års erfaring i salg og ledelse ved jeg, hvor vigtigt det er, at medarbejderne trives og er topmotiverede hver dag. Med meget snak om mangel på arbejdskraft, er det vigtigt at fastholde og tiltrække de dygtige medarbejdere. Med Yoga By Aarestrup er du godt på vej.

 

Nedsæt stress & sygefravær

Det er videnskabeligt bevist, at yoga, udover at være sundt for krop og sjæl, både er stressforebyggende og helbredende. Yoga er det allerbedste redskab til at forebygge stress og stressrelaterede lidelser. Yoga styrker, smidiggør og balancerer krop og sjæl. Ved regelmæssig praksis kan du og dine medarbejdere forebygge og afhjælpe skavanker som dårlig ryg, hovedpine, spændinger, søvnbesvær, manglende energi, stress og livsstilssygdomme. Derfor sker det ofte, at virksomhedens sygefravær falder, og produktiviteten stiger, i takt med at medarbejderne begynder til yoga. Så er det ét af jeres CSR-mål, er I godt på vej med yoga.

Firmayoga tilpasset din virksomhed

Afhængig af din branche og arbejdsplads er det forskelligt, hvordan kroppen bliver slidt. Yoga By Aarestrup kan lave et program tilpasset jeres behov – f.eks. et program til chauffører, til medarbejdere i butik eller til produktionsfolk.

Det allermest udbredte er dog kontorkroppen. Her tilbyder jeg Kontor-Yoga, som er skræddersyet til medarbejdere med stillesiddende skærmarbejde. Det er rettet mod tastaturfingre, musearme, skærmøjne, spændinger i nakke og skuldre mm. I vil komme igennem udstræk, styrkeøvelser, åndedrætsøvelser, afspænding og andre øvelser, der kan forebygge nedslidning og stress. Kontor-Yoga kan tilpasses, så det ikke er anstrengende – i stedet er den skånsom for kroppen. Derfor er Kontor-Yoga for alle – uanset fysisk og psykisk form.

Du kan få yoga på lektionsbasis, som et forløb eller som yoga event, alt efter dine ønsker og behov. Der kommer dog mange skader til igennem mange års arbejde, så skal det have god effekt, anbefaler jeg at starte med et forløb på min. 8 uger.

I et forløb med Yoga By Aarestrup tager jeg altid udgangspunkt i din virksomhed. Vi starter med en samtale om jeres ønsker og behov, og jeg sammenfatter, hvordan yoga kan hjælpe dine medarbejdere i deres forskellige jobfunktioner. Ud fra vores snak sammensætter jeg et skræddersyet yogaprogram til jer med stillinger og sekvenser, der tager højde for dine medarbejderes behov.

Det er en nem og billig måde at investere i dine medarbejdere – og udgiften til yogaundervisningen kan oven i købet trækkes fra i virksomheden under kategorien “firmasport”.

Nedsæt stress & sygefravær

Praktiske oplysninger

Hvor: i jeres mødelokale, konferencerum eller måske jeres kantine

Hvornår: før I møder ind, lige efter I har fri eller som et break midt på dagen, når det passer jer

Hvor mange: så mange som lokalet tillader – dog helst max 15 personer

Længde: en lektion er på 60 minutter

Beklædning: bare fødder og fleksibelt tøj

Udstyr: jeg medbringer yogamåtter og tæpper – I skal kun sørge for gulvplads

Pris: 1200 kr. + moms pr. lektion ved min. 8 lektioner – der er transport tillæg, hvis din virksomhed ligger udenfor Favrskov kommune.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre mere om, hvad firmayoga kan gøre for dine medarbejdere.