Kvinden bag

Yoga skaber velvære, glæde og energi, det nedbringer sygefravær og skaber balance. Efter jeg selv oplevede det, var der ingen vej tilbage: Jeg brænder for at give den glæde og ro videre til dig og dine medarbejdere, klubmedlemmer eller venner.

Yoga åbnede en ny verden

Jeg har altid elsket at løbe og har gjort det meget, men pga. slidgigt i knæene måtte jeg desværre stoppe. Tilfældigt kom jeg til en yogatime – og min skepsis blev hurtigt gjort til skamme. Jeg kunne med det samme mærke, hvor vidunderligt det var for min krop. Jeg brugte en masse muskler, arbejdede med smidighed. Det gav styrke til mine led, og jeg blev bedre til at fokusere. Jeg meldte mig til holdet med det samme.

Efter kun få gange kunne jeg mærke en styrke og energi i kroppen, mine sener og led omkring knæene blev stærke, og efter et halvt års tid var jeg tilbage i løbeskoene.

30 års erfaring med salg og ledelse

Samtidig havde jeg efter mine mange år på kontor udfordringer i nakke og skuldre. Her mærkede jeg også den positive indflydelse fra yogaen. Med mine 30 års erfaring indenfor salg og ledelse ved jeg, hvor vigtigt det er, at de ansatte trives med kollegaerne og er topmotiverede til deres arbejde. Det er sådan, vi fastholder og tiltrækker dygtige medarbejdere – og får den bedste bundlinje.

Derfor uddannede jeg mig til yogainstruktør hos Yogauddannelsen i Aarhus v/ Tanja Sofie Schøndorff og startede som selvstændig med Yoga By Aarestrup, netop så jeg kan give dig og jer en bedre hverdag. En hverdag med mere energi, styrke og balance. Yoga uddannelsen omfatter bl.a. anatomi, pranayama, ashtanga-, flow-, hatha-, gravid- og senior yoga, og det giver adgang til RYS 200 og RYT 200.

Kontakt

Har du spørgsmål, eller vil du booke en tid? Lad os snakke sammen om, hvordan yoga kan hjælpe dig. Kontakt…

Charlotte@yogabyaarestrup.dk eller på 29 13 04 58

 

Birkhøjen 85 8382 Hinnerup