Sportsklubber

Der er hård konkurrence i sportsklubberne – der er brug for at fastholde og tiltrække nye medlemmer. Her er yoga et oplagt tilbud, som får din klub til at skille sig ud.

Men hvorfor yoga i sportsklubber? Er det ikke bare udstrækningsøvelser?

Nej, du træner musklerne og udholdenhed igennem bevidst vejrtrækning og stræk. Derfor er der store fordele at hente for den enkelte sportsudøver:

  • Styrke og smidighed til muskler, sener og led
  • Styrke og balance til hele kroppen
  • Ro, fokus og energi via åndedrættet

 

Samtidig får klubben glæde af yoga-arrangementerne. For det giver bedre samvær blandt medlemmerne og tiltrækker nye medlemmer. Det hjælper din f.eks. golfklub til at fastholde medlemmerne henover vintersæsonen – og måske kan medlemmerne trække ægtefælle eller kæreste med, så de også oplever den gode stemning i klubben – ja, måske bliver de fremover en del af golfklubbens trofaste medlemsskare.

Alle, der dyrker sport, har prøvet at holde pause pga. en skade – det er dybt frustrerende. Yoga kan være med til at forebygge skader, så du undgår pauser i din træning

Yoga By Aarestrup tilbyder særligt tilrettelagte yogatimer til golfklubber og løbeklubber.

Golfklubber

Udnyt øvelser i yoga til at blive en bedre golfspiller. En yogatime hos jer har fokus på rotation i rygsøjlen, bevægelighed i hofterne samt styrke i ben og fødder. Det giver bedre balance og kropskontrol, øger dit fokus og skaber ro via åndedrættet. Vi afslutter altid med afspænding.

Løbeklubber

Med yogaøvelser kan du forbedre din løbepræstation. Øvelserne styrker og smidiggør muskler, sener og led, så du bliver mere stabil og i balance – bedre rustet til løb. Samtidig kan det hjælpe dig til at forebygge eller rette op på løbeskader, f.eks. problemer med knæ, hofte, akillessene, skinneben eller ryg. En yogatime hos jer har derfor fokus på at forebygge skader, på udstræk og smidighed, samt afslutning med afspænding.

Praktiske oplysninger

Hvor: som udgangspunkt i jeres lokaler eller på jeres græsplæne.

Hvornår: det kan foregå før, efter eller i løbet af en træning, afhængig af jeres præferencer.

Hvor mange: så mange som stedet tillader – dog helst max 15 personer

Længde: en lektion er på 60 minutter

Beklædning: bare fødder og fleksibelt tøj

Udstyr: jeg medbringer yogamåtter og tæpper

Pris: 1500 kr. pr. lektion ved min. 8 lektioner – der er transport tillæg, hvis stedet ligger udenfor Favrskov kommune.

Forespørgsel: send mail til charlotte@yogabyaarestrup.dk med oplysninger om din klub og kontaktoplysninger.